Gravura laser Sibiu pe metal si plastic. Gravura laser pe metal : otel inox, alama  aluminiu aluminiu anodizat , cupru. argint. Gravura laser pe  plastic lemn  sticla.
Gravura laser pentru  fabricarea de etichete de directionare ,scheme  electrice de panou, etichete butoane pentru actionari si panouri de comanda industiale. Gravura laser pentru etichete de fabricatie , gravura laser pentru etichete numar inventar .Gravura laser pentru etichete -medalion de identificare animale de companie cu numarul de telefon al stapanului pe o parte si cu numele animalului pe cealalta parte .Medalioanele decupate si gravate laser sunt finisate pe margine astfel incat sa nu zgarie si sa nu se agate in blana animalului.

brelocuri chei hotel

brelocuri chei pentru hoteluri si pensiuni gravate laser , personalizate si cu numarul camerei pe una din cele doua fețe de o forma si marime destinata sa evite pierderea sau plecarea turistilor cu cheia la ei

Brelocuri chei hotel sau pentru  pensiuni realizate prin gravare laser pe materiale speciale stratificate

litere volumetrice luminoase cu led

litere volumetrice cu led-uri

Litere volumetrice luminoase echipate  cu led -uri de putere  in Sibiu confectionate din plexic si tabla de aluminiu  cu  folie autocolanta dual color (albastru alb) montate pe suport portativ si console metalice pe acoperisul hotelului   Hilton din Sibiu  .