Totemuri Luminoase

Totemurile luminoase se folosesc cu precădere la semnalizarea benzinăriilor, bancilor, sediilor de firmă si reprezentanțelor auto.

Datorită structurilor de tip vertical si faptului ca sunt așezate la nivelul solului, reprezinta o semnalizare foarte vizibilă si elegantă. Pot fi iluminate din interior cu tuburi de neon fluorescente, sau cu led-uri sau, din exterior cu proiectoare cu halogen sau mai nou cu led.

La realizarea unui totem se folosesc materiale din cele mai diverse; aluminiu compozit (dibond),plexiglas, PVC-ul expandat, tablă de aluminiu, otel etc.Avem totemuri realizate pentru institutii bancare , totemuri pentru societati comerciale, totemuri pentru benzinarii, totemuri pentru hoteluri, baruri si restaurante.Pot fi echipate cu panouri cu led programabile astfel incat peo suprafață mică informațiile poat fi mai multe, dinamice prin animația diversă aplicată ,alternanța intre text, ceas , temperatură si nu in ultimul rand programarea orei la care să apara informația.Programarea poate fi facută cu ajutorul unui laptop sau a unui telefon prin WI-FI.Pentru reglarea prețului la totemurile de benzinarii folosim telecomenzi în infraroșu sau radio , manuale sau din calculator .

Vezi proiecte selectate